LØRDAG I BERLIN-LAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola chicas! Her får I en lille fotodagbog fra Berlin, hvor alt er godt og skønt, trods kulde og sne. Som sagt er jeg inviteret herned af Rabathelten og hvad vi har lavet med dem, skal jeg selvfølgelig nok fortælle mere om senere.

Sjældent har jeg været på en pressetur, hvor vi har haft så meget fritid og tid til at gå på opdagelse og det er virkelig skønt. Ingen stress og travlhed. Det bliver ikke mindre godt af, at jeg er afsted med en håndfuld skønne danske blog-kollegaer og stemningen og humøret har været i top, siden vi mødte hinanden i lufthavnen.

Dagen i dag har vi primært brugt på at gå rundt i byen. Vi har shoppet lidt, taget lange kaffepauser og en masse billeder, selvfølgelig. Her har vi også haft sne og gråvejr, men til eftermiddag kiggede solen frem og så blev alting endnu bedre.

I skrivende stund sidder jeg i vores lobby på hotellet og arbejder lidt og nyder et glas vin. Senere mødes jeg med de andre fra min danske klikke og så skal vi ud og have mad og drinks. Jeg har lokket dem med hen på min yndlingsrestaurant hernede. Det er en indisk og helt nede på jorden-en af slagsen, men maden er et kapitel for sig selv. Den ligger i den samme bygning som jeg boede i, da jeg boede hernede, så i sig selv bliver det jo også en lille oplevelse og et glædeligt gensyn.

Her er lidt billeder fra i dag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERABerlin er både enormt grim og enormt pæn. Sådan har jeg altid haft det med den.

img_6788

OLYMPUS DIGITAL CAMERADitte og Marie på arbejde. Foran i lyserød væg. Selvfølgelig.

Processed with VSCO with t1 presetUnder den tykke jakke, har jeg været iført den helt nye Nørgaard på Strøget x Peter Shire 101-bluse, som netop er blevet lanceret. Strikken er fra selvsammen Hr. Nørgaard og er en af mine absolutte favoritter denne vinter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPink, pink, pink <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet er ikke helt nemt at følges med Ditte, når hun går rundt med verdens pæneste taske. Heldigvis har hun det lidt på samme måde med min Marni 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tjekker ind igen i morgen, med et par billeder af dagens outfit. Kan I have en skøn aften <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments