Wednesday 4th June 2014
 photo IMG_2453_zps239c1b5b.jpg  photo IMG_2460_zpsc04aab69.jpg  photo IMG_2472_zpsd9766125.jpg  photo IMG_2418_zps67c9aeff.jpg  photo IMG_2475_zps2be699f9.jpg

Adlinks: Denim jacket: Topshop (HERE) Top: ASOS (HERE) Jeans: Diesel Skinzee (HERE) Shoes: Ganni (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg startede dagen i indre by med morgenmad og shampoo. Maria Nila og Polhem PR havde inviteret til et lille event, hvor vi hørte lidt om deres nye hårkure med farvepigment. Jeg glæder mig til at teste dem og I skal selvfølgelig nok høre mere. Eftermiddagen stod igen igen på udpakning af min nye lejlighed. Det er ved at blive rigtig fint, hvis jeg selv skal sige det og jeg glæder mig til at vise jer lidt flere detaljer. Hvis I følger med på Insta (Miekirstinequist) kan I allerede se et par billeder.

I dag har jeg kun sjove ting på programmet. Først et solbrilleevent og senere middag med Selected. Mon ikke jeg også lige når et smut forbi Distortion, nu hvor det er mit nye hood der står for skud.

Måske vi ses derude? Kan I have en dag <3

Comments!
  • (will not be published)