Friday 6th June 2014
 photo IMG_2480_zps0ef9f47a.jpg photo IMG_2488_zps9c009880.jpg photo ziito_zps428eedf8.jpg photo IMG_2481_zps94ca6682.jpg photo IMG_2485_zpsea5abce9.jpg

Henne på Insta har jeg allerede teaset lidt for mit nye og ret fantastiske tøjstativ. Jeg er jo så heldig at have fået en lejlighed med enormt meget plads, hvilket må siges at være heldigt, eftersom min garderobe fylder mere og mere. Tøjstativet er lavet i stålrør og er to meter højt og to meter langt. Det har to stænger, som der kan hænge tøj på og fordi jeg har valgt at hænge det hele på tynde vaskebøjler, er der faktisk nærmest plads til alle de beklædningsgenstande jeg ejer.

Tøjstativet er fra webshoppen Ziito og de får altså mine varmeste anbefalinger. For det første er priserne rigtig gode. For det andet er servicen i top og for det tredje bliver de sendt i små dele (så det fylder ikke meget) og det samles bare, ved at man skruer rørene sammen. Tro det eller ej, men jeg hentede selv mit stativ på posthuset, bar det op på 4. sal OG samlede det. Desuden findes de i alle mulige forskellige former og længder.

Se meget mere lige HER.

Comments!
 • (will not be published)

 1. Laura

  Kunne du være interesseret i at sælge din zara sweatshirt der hænger forrest forneden, den med striber på ærmerne? I så fald, må du meget gerne sende mig i mail.

  Og så kan det godt være jeg lyder lidt som en mormor, men har du det ikke sat fast til væggen et sted? Ellers ville jeg personligt være mega bange for at det væltede ned over mig imens jeg sov! 😀

  Reply
  • Mie

   Hej Laura..
   Blusen vil jeg desværre ikke af med. Men jeg skal huske dig, hvis det bliver aktuelt :-)

   Og det har jeg faktisk ikke tænkt over. Det står helt stabilt på gulvet, så det er jeg ikke bange for :-)

   Reply
 2. Marie

  Hvor finder du dine bøjler henne? Mangler desperat en stor mængde af lignende bøjler nemlig.

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  HJEMME HOS MIG | Wewonder
 2.  Looklab.dk - HOMESiCK » TIP: INDUSTRIELT TØJSTATIV TIL EN GOD PRIS!