Thursday 5th June 2014
 photo ikea_zpsc79361a6.jpg

I sidste uge var jeg på den obligatoriske “jeg er lige flyttet i ny lejlighed-tur” til IKEA. Bedst som jeg havde betalt for min alt for fyldte vogn og var på vej ud af det store varehus, så jeg en kæmpe plakat, som reklamerede for deres nye særkollektion. Den lander i alle varehuse d. 11 Juni og er designet med udgangspunkt i deres gamle klassikere. Sofaen er altså noget af det pæneste jeg længe har set og så vidt jeg er informeret, kommer den til at koste 3000 kr. Nu mangler jeg jo tilfældigvis en Sofa og overvejer meget at stille mig i køen på tirsdag. Måske vi ses derude? 😉

Comments!
 • (will not be published)

  • Stine Jenter

   Hvad hedder kollektionen?- kan ikke finde den på hjemmesiden!
   Vh Stine

   Reply
 1. Signe

  Åh nej, jeg er altså lidt forelsket i både sofaen og stolen, men har desværre ikke råd til at investere i nye møbler pt. :/ Jeg håber du får fat på sofaen og poster en masse lækre billeder af den, haha så kan jeg nyde den lidt alligevel 😀

  Reply
 2. Maria

  Ser rigtig fint ud! Inde på deres hjemmeside, kan man, når man søger på Stockholm kollektionen, desværre slet ikke se disse modeller – men en masse andet. Hvor har du fundet billederne og ved du, om man kan browse kollektionen et sted på deres hjemmeside? Måske det bare er mig, som er dårlig til at finde rundt :)

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Cherry Picks #23 | amazed
 2.  KONKURRENCE: IKEA ÅRGANG | Wewonder