Sunday 1st June 2014
 photo IMG_2337_zps20f74a66.jpg photo IMG_2370_zpsc6d0172f.jpg photo outfit_zps9b42b500.jpg photo IMG_2383_zps0ba77a82.jpg photo IMG_2333_zpsfcfbd74d.jpg

Adlinks: Jacket: Noisy May (HERE) Dress: ASOS (HERE) Shoes: Keds (HERE) Bag: Everie (HERE)

Det er ikke så længde siden, at vi talte lidt om de der itmes, som bliver hypet på blogs og sociale medier. Meget passende, kan vi lige tage den èn gang til, for findes der efterhånden en blogger i Danmark, som ikke ejer denne fine kjole fra ASOS? Den har faktisk haft en fin plads blandt mine “saved items” i et godt stykke tid, men da jeg så den i virkeligheden på Kath (som i øvrigt kan få de fleste ting til at blive pæne) måtte jeg indse, at den også blev nødt til at få en plads i min garderobe. Ikke mindst fordi, hun havde den på en dag, hvor vi var rundt til et par events og jeg overhørte de første 10 mennesker som roste den. Ja, det gjorde altså ikke min craving mindre. Så snart jeg kom hjem foran computeren og ville klikke den hjem, var den selvfølgelig blevet udsolgt. Heldigvis gik der kun et par dage, før den kom “back in stock”. Godt nok i deres “tall” version, som det er jo ganske fint for et tårn som mig. Den findes lige HER og husk at der er 20% på alt indtil i morgen kl. 9.00.

Jeg har tilbragt det meste af min dag i IKEA. Jeg var egentlig sikker på, at jeg havde alt hvad man behøver, men når man flytter i en ny lejlighed, så opdager man altid 1000 ting som man mangler. Nu skulle den være klaret, sådan mere eller mindre. Jeg skal nok dele billeder med jer, så snart jeg kommer lidt på plads. Indtil da kan I da lige smutte forbi min Instagram (Miekirstinequist) og se mit nye flotte tøjstativ i vandrør. Der kommer mere info senere.

Kan I have en skøn aften <3

Comments!
 • (will not be published)

 1. Louise Nygård

  Hej Mie. Kjolen er super fin. Må jeg spørge til, hvad størrelse du har den i? Jeg har lige bestilt den hjem, men er blevet i tvivl vedrørende størrelsen. Kh

  Reply
  • Mie

   Tak :-) Men åh hvor træls. Jeg kunne altså sagtens forestil mig at den kom tilbage, så hold lige øje :-)

   Reply
 2. Katrine

  Fin kjole. Hvordan er den i størrelsen? Kan man tage et nummer mindre end man normalt bruger, da den er så løs eller er den meget tro i størrelsen?

  Reply
  • Mie

   Tak :-) Jeg synes faktisk at den er meget almindelig. Jeg har en 6’er og det har jeg næsten i alt mit ASOS tøj :-)

   Reply
 3. Dina

  Jeg vil igen prøve at spørge om hvordan du synes Keds er i størrelsen? Hvis man svinger imellem to størrelser? :-)

  Reply