Monday 2nd June 2014
 photo bolig_zps268ccbf4.jpg

Plakat fra Just Spotted (HER) Blåt sofabord fra IKEA (HER) Ramme i snor fra H&M Home (HER) Lampe fra ELLOS (HER) Glasæske fra H&M Home (HER) Sofabord i træ fra IKEA (HER) Kurv fra H&M Home (HER) Pude fra ELLOS (HER)

I tog så fint i mod sidst jeg lavede et indlæg om “bolig på budget”. De sidste par uger har jeg nærmest glemt, at jeg godt kan lide tøj og sko, og har stort set kun luret på boligting. En tendens, som jeg egentlig har oplevet hver eneste gang jeg har skulle flytte. Det optimale for min situation, havde selvfølgelig været, at jeg havde sparet en masse penge op, så jeg kunne indrette mig med alt det pæneste. Sådan ser virkeligheden desværre ikke ud og derfor er det jo meget heldigt, at der faktisk findes ualmindelig mange både pæne og budgetvenlige ting og sager. Ingen af de ting I ser herover koster over 500 kr. Så mon ikke jeg godt kunne finde plads til en enkelt eller to?

Comments!
 • (will not be published)

 1. Sine

  Hej Mie. Jeg er netop i dag kommet hjem med den sofa du havde lagt op i sidste bolig indlæg, du gør det svært for mig endnu en gang 😉 Hehe
  //Sine

  Reply
  • Mie

   Er det rigtigt?? Den overvejer jeg også. Den er jo SÅ flot. Dejligt at du kunne bruge inspirationen :-)

   Reply