Monday 13th August 2012

Under modeugen så jeg mange shows. Jeg tror faktisk at det er den modeuge hvor jeg har set flest shows. Der var rigtig mange gode ting og så er det altså lidt irriterende, at man skal vente over et halvt år inden kollektionerne rammer butikkerne. Her er et lille udpluk fra nogle af mine favoritter..

Photobucket Photobucket

Jeg elsker, elsker ELSKER Peter Jensen. Han formår virkelig at lave de fineste farve kombinationer og jeg elsker at designet altid har et lidt drenget look. Min favorit er helt klart sættet på det første billede.

Photobucket

By Malene Birger showet glæder jeg mig altid til. Normalt er jeg mest til minimalistisk design, men hun formår altså at få mig til at elske detaljer og bling. Desuden smilede alle modellerne og det er noget som jeg virkelig godt kan lide.

Photobucket Photobucket

Stine Goya showet har fået enormt meget positiv omtale og det er det virkelig også fortjent. Efter min mening, er det hendes bedste kollektion til dato. Stadig meget Stine Goya – agtigt med fine pasteller og mønstre. Min favorit style er uden tvivl den lyserøde uld cardigan.

Har i kigget de forskellige kollektioner igennem? og har i nogle favoritter?

All pictures by Copenhagenfashionweek.com

Comments!
  • (will not be published)

  1. Louise

    Jeg er helt vild med Stine Goya’s kollektion. Synes der er en masse fantastiske items imellem. Glæder mig til det kommer i butikkerne 😀

    /Louise

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Peter Jensen