Thursday 3rd May 2012
Billede6-27 Billede5-45 Billede4-65 Billede3-104 Billede2-122 Billede1-142

Så er jeg tilbage i København. Desværre. Jeg må indrømme, at det var en af de ferier, som jeg slet ikke ville hjem fra. Billederne herover er fra 1. Maj, som var noget af vildeste jeg længe har oplevet. Man må sige at de fejrer det med stil :-)

Det var så min sidste rejse i denne omgang. Det føles helt mærkeligt og jeg bliver nok nødt til bestille en ny meget snart, hvis jeg skal følge mit mål med altid at have en rejse at se frem til. Har i nogen forslag?

Husk forresten at i kan følge mig på Instagram, hvor jeg har uploadet maaaaange billeder de seneste par dage. Mit brugernavn er Miequist1

Pictures from May 1th in Berlin. It was a crazy day. Im back in Copenhagen now and im already considering where to travel the next time. Do you have any ideas?

Comments!
 • (will not be published)

 1. Pernille

  De ferier er bare de BEDSTE! Har du været i Hamborg? Mini-Berlin! Rigtig hyggeligt!
  Jeg har også altid planlagt en ferie at se frem til: Paris i juni og Rom/Italien i Juli, hurra!

  Reply
  • Mie

   Jeg har aldrig været i Hamborg, hvilket er mærkeligt, eftersom jeg er vokset op 200 km derfra :-)
   Det må jeg prøve en dag.
   Og snyd med Rom OG Paris..

   Reply
 2. Camilla

  Jeg elsker også at rejse – men hvem gør ikke det?! Måske et smut til Rom, der er også vildt hyggeligt :-)
  Personligt skal jeg ingen steder :-( Jeg skal arbejde hele sommeren, men måske en rejse til efteråret kan komme på tale.
  /Camilla

  Reply
  • Mie

   Så får du tjent nogle penge til at rejse 😉
   Rom skal jeg helt sikkert snart besøge. Det er ved at være mange år siden jeg har været der..

   Reply
 3. Louise

  Det ser rigtig lækkert ud! Ferie er altid skønt – og man kan vel aldrig få for meget af det ?! 😉

  Reply
 4. lykke

  Ej hvor er det lækkert at se! Har selv lige bestilt en forlænget weekenden til berlin i slutningen af maj med min kæreste så er da så lækkert lige at se nogle billeder der nede fra. Har selv kun været der en gang i -15 grader så håber på at få et lidt ny billede af Berlin 😉 Virkelig fede sko du har på billedet forresten, hvor er de fra?

  Reply
 5. Nanna

  Som andre siger, Rom! 😉
  Skide fedt sted, men det er nok bedst at være der i foråret eller efteråret, hvis du skal kunne holde ud at gå rundt hele dagen, uden at dø af hedeslag!

  Reply