Wednesday 16th March 2011
Billede 1 Billede 2 Billede 3

I dag har jeg ikke lavet så meget andet end at slappe af og gå en tur rundt i byen med ham her, været på Joe & the Juice og købt noget pænt i COS (I’ll show you later) Jeg kunne dog hurtigt konkludere at jeg (igen) havde fået for lidt tøj på. Christ det er koldt idag. Senere skal jeg i madklub med mine skønne veninder – onsdag er den nye lørdag :)

An outfit from this day, where I just walked around in the city, though it was very cold.

Jakke: Vintage Bluse: H&M Bukser: AA Taske: AA Sko: Converse

Comments!
 • (will not be published)

 1. Lina

  like ur outfit alot..
  it shows me that i should wear my disco pants with my chucks aswell..hehe
  great sunglasses and bag too:)

  Reply
 2. Mie

  Tusind tak skal i have :)

  Caroline: Jeg bor ikke i Århus, men i København. Her er billederne også taget. Men det kunne da godt ligne århus lidt 😉 Tak for Juice tippet – det vil jeg huske. Jeg har altid taget en breakfast shake, men den udgår, så jeg skal alligevel på jagt efter en ny.

  Reply
 3. Mini

  Hej! du har sikkert svaret på det her 1000 gange. Men the disco pant..wauw.. hvordan er de i størrelsen?

  Reply
  • Mie

   Mini: Det gør ikke noget – sådan er det jo når man har en blog :) De er helt almindelige i størrelsen. Jeg har en small og der er rigtig meget elastik i dem :)

   Reply